Welcome to Agrometeorology - Welcome

i mirëpritur

Mirë se vini në faqen zyrtare të Projektit agrometeorologjise. Këtu ju do të gjeni informacion në lidhje me projektin dhe aktivitetet e saj, si dhe materiale informuese rreth agrometeorologjise dhe aplikimet e saj. Qëllimi kryesor i projektit është për të instaluar sistemet agroklimatike në rajonet e Gjirokastrës (Shqipëri) dhe Prespës (Greqi) për të ndihmuar në mbrojtjen e burimeve natyrore dhe optimizimin bujqësore. Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion që përfshin projektin. Ne gjithashtu ju ftojmë të na ndiqni në Facebook, Twitter dhe YouTube.

No front page content has been created yet.